Om os

Vi er 5 unge mennesker, som har stiftet denne virksomhed baseret på vores egne erfaringer som ungarbejdere inden for ejendomsservice. Vi havde selv alle ungdomsjob som vi følte støttede vores udvikling til modne og ansvarlige mennesker. Derfor blev vi inspirerede til at starte en virksomhed som ville gøre det samme for andre unge. Det er også derfor, at vi går op i at tingene bliver gjort ordentligt og med kvalitet, men også med hjerte.

Men som firma skal vi selvfølgelig også udøve en kvalitetssikker service. Derfor har vi indsat nogle vigtige grundværdier i vores firma. Værdier der bygger på ærlighed, god arbejdsmoral og ansvar. Derudover er det vigtigt at både vi og vores ansatte har forståelse for kundernes behov og ønske for kvalitet, og stræber efter at efterleve disse ønsker.

Vi er selv mellem 20-21 år, og vi forstår godt de udfordringer og frustrationer, som mange unge møder på arbejdsmarkedet. Derfor stræber vi altid efter at skabe et trygt og retfærdigt arbejdsmiljø for vores ansatte. Vi tror i høj grad på at med det rigtige arbejdsmiljø og den rette oplæring, kan unge yde en meget professionel ejendomsservice. Prismæssigt ligger vi lavt i markedet og vi bestræber os altid efter at yde en fantastisk service – så hvis du ønsker kvalitet og et fantastisk højt serviceniveau til billige penge, er det helt klart os, du skal kontakte.


Louis Volsing Kristensen.    Asker Nygaard          Thomas Wiliams.
                                                             Christensen.
Medejer og partner     Medejer og partner         Medejer og partner