Søg job

Tamas er en nyopstartet virksomhed i vækst, det betyder, at vi stadig leder efter unge friske medarbejdere til oplæring.

Dine arbejdsopgaver

Du vil komme til at beskæftige dig med vicevært og rengøringsopgaver. Det kunne fx være vaskning af trapper, rengøring af luftsrum eller maling af skure.

Tamas har primært arbejdsopgaver omkring København, Østerbro. Vi varetager i øjeblikket trapperengøring for Molarco Finans på Østerbrogade og ABF. Sct. Kjelds Hus på Victor Bendix Gade og Lange Müllers Gade.

Hvad vi forventer af dig

Du forventes ikke at have nogen tidligere arbejdserfaring for at søge jobbet. Dog sætter vi kvaliteten af vores arbejde meget højt hos Tamas, derfor er det vigtigt, at du kommer med en frisk og arbejdsom indstilling til jobbet. Alle nye medarbejdere skal lære arbejdsopgaver, der muligvis er nye for dem. Derfor vil man også skulle gennemgå en grundig oplæring, så arbejdet kan ydes på et professionelt niveau. Dette vil vi selvfølgelig have søde og erfarne voksne til at gøre, derfor skal du blot være lærevillig.

Hvad vi tilbyder

En af vores største prioriteringer hos Tamas er, at vores medarbejdere får en god oplevelse ved at arbejde for Tamas. Derfor tilbyder vi dig et job med god løn for ungarbejdere, søde medarbejdere og mulighed for fleksible arbejdstimer. Du vil også have frie rammer til fx at lytte til musik, mens du klarer arbejdet.

Så hvis du er under 18 og tror, at det kunne være noget for dig at arbejde hos Tamas, ville det glæde os, hvis du ville sende en mail på tamas2016is@gmail.com.